HALUCINANT: A mers la doctor acuzand dureri! A INGHETAT cand medicii i-au scos ASTA din corp: "Are 2 METRI!". Totul i se trage de la carnea de vita!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 aug 2021, 16:15

O femeie de origine chineza a trait un adevarat soc dupa ce a fost la doctor.

Li, in varsta de 30 de ani, a mers la medic pentru ca se simtea foarte rau si nu intelegea de la ce. "Aveam un stil de viata sanatos, nu faceam excese, efectiv nu stiam ce se intampla cu mine", povesteste ea.

Dupa un scurt control, specialistii i-au dat o veste care a socat-o. Medicul i-a spus ca starile neplacute pe care le are sunt din cauza unei tenii uriase pe care o are in organism.



Acesti tip de viermi pot trai in regim parazit in stomacul omului si au un aspect plat, atingand chiar si o lungime de 2 metri.

Li este convinsa ca a ajuns sa aiba un astfel de vierme in corpul ei dupa ce a consumat in repetate randuri carne de vita aproape cruda. Ati mai vazut asemenea cazuri?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”