HALUCINANT: A vrut sa isi tatueze pe brat chipul sotiei! VA REGRETA insa toata viata decizia facuta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 03:00

Decizia de a-ti face un tatuaj este una importanta deoarece, odata realizat, acesta nu prea mai poate fi inlaturat.

De asemenea, atunci cand te hotarasti sa iti faci tatuaj trebuie sa iti alegi un artist priceput, care va fi in stare sa reproduca pe piele asa cum trebuie modelul pe care tu il vrei.

 

In cazul in care faci o alegere gresita, poti sfarsi precum barbatul din imaginea alaturata. In incercarea de a face o dovada de iubire, omul s-a hotarat sa isi tatueze chipul sotiei pe unul dintre brate.

 

A ajuns la salon, i-a inmanat artistului de acolo o poza cu nevasta lui dupa care a asteptat pentru ca opera sa fie realizata. Inca de la bun inceput a spus ca nu vrea sa priveasca evolutia realizarii tatuajului, pentru a avea o surpriza frumoasa atunci cand il va vedea pentru prima data.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

La sfarsit insa, cand s-a uitat la rezultatul final, a incremenit. Tatuajul semana mai mult cu un monstru decat cu sotia lui, iar trasaturile acesteia erau grav deformate.

 

Barbatul a facut pe loc o criza de nervi si a dat in judecata salonul, cerand despagubiri de sute de mii de euro.

 

Taguri: