HALUCINANT: Au fost OBLIGATE de stapani sa isi tatueze ASTA pe corpuri! "Sunt DISTRUSE pe viata"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:36

Cazul de mai jos a socat intreaga opinie publica din Polonia, dand nastere unor dezbateri aprinse in randul opiniei publice.

Dupa o actiune de amploare, oamenii legi au reusit sa destructureze o retea importanta de prostitutie in care practicile traumatizante erau la ordinea zilei.

Anchetatorii au fost impresionati de povestea a 10 prosituate, care au ramas cu traume psihice si fizice in urma abuzurilor pe care le-au suferit.

Poate parea incredibil, insa ele aveau tatuate pe corpuri numele pestilor care le controlau. In plus, nu indrazneau sa scoata un cuvant rau la adresa lor, probabil de teama de a nu pati ceva.



"Imi iubesc stapanul, sunt proprietatea lui", spuneau multe dintre ele. Cazul a impartit opinia publica in doua tabere. Unii sunt de parere ca au facut aceste lucruri de buna voie, altii sunt convinsi ca abuzurile pe care le-au suferit au fost atat de mari incat au ramas marcate pe viata.

Voi ce credeti?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”