HALUCINANT. Cum a reusit o femeie in varsta de 34 ani de ani sa se inscrie la liceu, pretinzand care are doar 15 ani

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 11:00

Autoritatile din Texas sunt socate cum de un liceu a acceptat sa primeasca la cursuri o eleva fara acte, in varsta de 34 de ani, dar care pretindea, in schimb, ca are 15 ani.

Charity Johnson, o femeie in varsta de 34 de ani din Statele Unie, a reusit sa pacaleasca inclusiv comisia unui liceu care a acceptat sa o inscrie la cursuri fara a prezenta vreun act care sa-i confirme identitatea. Femeia sustinea ca se numeste Charity Stevens si pretindea ca este orfana de ambii painti. A induiosat pe toata lumea istorisind o poveste mincinoasa cum ca ar fi fost abuzata de tatal ei inca de mica si ca parintii ei ar fi murit intr-un accident.

Femeia supunea tuturor ca a ramas orfana si ca nu mai are acte. A convins-o pe Tamica Lincoln, o tanara in varsta de 30 de ani, sa o ia in grija ei pana termina scoala. Tamica era convinsa ca Charity are 15 ani si a acceptat sa fie temporar tutorele ei. “ Se purta exact ca un copil. Mergea la scoala, isi facea constiicioasa temele. Avea pana si rezultate bune la invatatura ”, a declarat Tamica pentru Daily Mail.



Tamica Lincoln a aflat adevarata identitate a lui Charity Johnson dupa ce a angajat un detectiv care sa o ajute, chipurile, pe biata fata sa isi refaca actele de identitate. Investigatiile au aratat ca Charity lucrase intr-un lant de restaurante fast-food.

Cand au mers la angajator sa afle despre datele personale ale asa zisei eleve, autoritatile au aflat ca, de fapt, aceasta era o femeie in toata regula.

Tamica a fost la un pas sa lesine cand a aflat ca fetita pe care acceptase sa o ia temporar in custodie era, de fapt, mai mare cu patru ani decat ea.

Charity Johnson a fost arestata sub acuzatia de fals si inselaciune. Pana acum nu s-a stabilit ca ar suferi de vreo boala mentala, insa tanara va fi supusa unei evaluari psihiatrice.

Asa pretindea Charity Johnson ca are 15 ani


Tamica Lincoln, devenita temporar tutorele lui Charity Johnson

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.