HALUCINANT. Cum si-a umilit o sotie INSELATA barbatul in public

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 04:00

Razbunarea unei femei inselate de sot sau iubit nu are limite! Iar modul in care aleg sa-si confrunte partenerul difera de la caz la caz.

Cum reactionezi daca afli ca iubitul sau ,mai rau, sotul te-a inselat? Ai mai multe variante: fie pleci, adica il parasesti, fie il confrunti, fie...te razbuni intr-un mod in care sa-l doara cat mai tare. Cititorii unui cotidian din Texas au avut surpriza sa vada un anunt suspect in locul unul trebuia sa fie un banner cu reclame.

Anuntul suna in felul urmator:" As vrea sa-i felicit pe Sarah Cormier si Patrick Brown pentru ca urmeaza sa devina parinti.

Sper ca cei doi se iubesc si sper ca relatia lor sa mearga. Semnat, Timeshia Brown, sotia lui Patrick pentru totdeauna". Ups! Patrick ai incurcat-o caci, din anunt se pare ca nevasta ta nu va renunta prea usor la casnicia voastra.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.