HALUCINANT! DESFIGURATA de cea mai buna prietena din cauza ca era mai atragatoare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 nov 2020, 06:10

O tanara studenta in varsta de 21 de ani a fost mutilata pe viata de cea mai buna prietena din cauza ca aceasta era geloasa ca victima era mai frumoasa decat ea.

Naomi Oni, o studenta de origine musulmana, in varsta de 21 de ani a fost atacata la sfarsitul anului 2013 de o femeie care isi acoperise chipul cu un val. Agresoarea i-a turnat acid pe fata, lasand-o desfigurata si mutilata pe viata.

Investigatia anchetatorilor a stabilit ca femeia care a atacat-o era nimeni alta decat cea mai buna prietena a victimei. In varsta tot de 21 de ani, Mary Konye, agresoarea, a vrut sa-i rapeasca astfel singurul lucru pe care Naomi il avea drept avantaj: frumusetea.

" Ii voi rapi singurul lucru pe care ea se bazeaza in viata: frumusetea", au declarat martorii care au dezvaluit ca Mary era geloasa pe frumusetea prietenei sale si planuise cu mult timp inainte sangerosul atac.

Agresoarea si-a comandat acid sulfuric online si a facut rost de o burka, motivand ca are nevoie de val pentru ca merge la o inmormantare in familie. Deghizata sub valul care ii acoperea fata, fara mila, fara un motiv plauzibil, adolescenta a aruncat acidul pe fata prietenei sale.

Ceea ce a urmat a fost inceputul unei vieti de cosmar pentru tanara victima! Ea a suferit arsuri grave pe fata, maini si gat, lasandu-i rani oribile care au mutilat-o pe viata. Cazul face furori in Anglia, unde s-a petrecut incidentul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: