HALUCINANT: Isi INSELA sotul cu tatal lui, cu care avea si UN COPIL

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Cecilia Stoica, de profesie medic, este casatorita cu Stefan si au impreuna un baiat, pe Mircea. Fiul familei Stoica s-a casatorit cu Mona, in urma cu 5 ani, si au impreuna un copil, pe Raducu.

De la nasterea baietelului sau, Mona a incetat sa mai mearga la munca, se cearta foarte des cu sotul sau si se comporta dubios cu ceilalti membri ai familiei. Din dorinta de a afla cat mai repede adevarul despre problemele din casnicie ale fiului sau, Cecilia s-a hotarat sa apeleze la ajutorul lui Ernest.

Ceea ce va descoperi acesta despre Mona, ii va soca pe toti. Mona duce o viata dubla iar secretele ascunse de aceasta impreuna cu un alt membru al familiei vor schimba vietile tuturor.



Cine este personajul din familia doamnei Cecilia care o protejeaza de ani buni pe Mona, de cat timp duce aceasta o viata dubla, si al cui copil este, de fapt, Raducu, aflati din materialul de mai jos:
##VIDEO99878##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.