HALUCINANT. Miron Cozma, EXECUTAT SILIT pentru ca nu a platit biletele de tren ale ortacilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 16:35

Executat silit pentru ca nu a platit biletele de tren ale ortacilor, in urma cu 23 de ani? Oare acesta sa fie motivul?

De ce a fost chemat Miron Cozma la Tribunal? Luceafarul Huilei a ajuns din nou la mana judecatorilor. O executare silita pentru o suma colosala este motivul pentru care Miron Cozma a venit la Tribunal. „ O chestiune juridica, as spune stupida ”, afirma el.

Mineriada l-a bagat dupa gratii si tot ea pare-se ca il aduce in pragul saraciei. Miron Cozma inca patimeste de pe urma eventimentelor din 1991, ce-i drept, acum mai mult financiar.

Statul a obtinut executarea sa silita pentru o suma colosala:

Prejudiciul este asa, rotund sa spunem, e vorba de 50.000 de euro ”. Asa ca, de anul trecut, Miron Cozma e bun de plata: „ Au inceput sa-mi retina cate 10 milioane din pensia mea de 29 de milioane, dupa 43 de ani lucrati ”, se plange omul care conducea mineriada.

##VIDEO105505##

Cum de s-a ajuns aici? Nici macar Miron Cozma nu intelege mare lucru: „ La fel de stupid e ca prejudiciul este la CFR Marfa, cu venirea

minerilor la Bucuresti. Eu i-am adus cu CFR Calatori, nu cu CFR Marfa!
”. Asa ca s-a hotarat! A contestat decizia de poprire in instanta, iar acum urmeaza sa-si angajeze avocat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Insa, nu toate vizitele la tribunal aduc vesti proaste. Miron Cozma are si o veste buna pentru ortacii sai: „ Sunt din nou lider sindical si trebuie sa aduc la statut noile reglementari de pe legea dialogului social ”.

Care va fi urmatorul pas? Ramane de vazut, pentru ca Luceafarul Huilei nu exclude nici varianta da a candida pentru functii politice.

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.