HALUCINANT! Nu o sa-ti vina sa crezi ce i-a crescut acestui barbat pe frunte

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 01:10

Doctorii din China au reusit o premiera in istoria medicinii! Au reusit sa obtina tesut uman viu printr-o metoda incredibila!

Este aproape de domeniul fantasticului ceea ce i s-a intamplat unui barbat din China! Xiaolian, un tanar in varsta de 22 de ani, s-a ranit sever la nas in urma unui accident rutier. In ciuda tuturor sfaturilor medicale, barbatul nu a urmat tratamentul prescris de medici, iar zona i s-a infectat. Medicii au fost nevoiti sa-i indeparteze intreg cartilagiul nazal pentru ca infectia sa nu se raspandeasca in organism.

Cum era de asteptat, nasul tanarului s-a deformat si mai tare.

Dar doctorii nu l-au lasat la greu! I-au explicat ca ii pot reface un alt nas chiar din propriul tesut si pe care sa-l creasca pe frunte. Incredibil si genial totodata! Iar pacientul a fost de acord.

Chiar daca Xiaolian pare acum un mutant, avand un al doilea nas crescut pe frunte, tanarul asteapta cu nerabdare ziua transplantului. Nasul de pe frunte urmeaza sa-i fie indepartat si pus in locul nasului deformat.
Asta da premiera medicala! Atat pacientul, cat si medicii spera ca operatia de transplant sa decurga bine.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: