HALUCINANT! O eleva a tesut tot felul de intrigi si minciuni geloasa ca profesorul nu a raspuns avansurilor ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Alina, o tanara in varsta de 18 ani, pana nu demult era o fata vesela, sociabila si studioasa. De cand a inceput clasa a XII-a lucurile au luat o alta turnura.

Alina, o tanara in varsta de 18 ani, pana nu demult era o fata vesela, sociabila si studioasa. De cand a inceput clasa a XII-a lucurile au luat o alta turnura. Tanara nu se mai intelege cu colegii de clasa si insista cu dusperare sa fie mutata la un alt liceu. Ingrijorati, parintii au apelat la sprijnul lui Ernest pentru a afla mai intai ce se intampla cu fiica lor la scoala.



Ancheta a stabilit ca adolescenta avea intr-adevar niste probleme serioase, insa nu asa cum si-au inchipuit parintii ei. Fata facuse o obsesie nebuna pentru profesorul ei de sport si era hotarata sa se razbune pe el. Voia cu totdinadinsul sa-i destrame casnicia de ciuda ca profesorul nu a cedat avasurilor ei. Alina tesuse adevarate intrigi in jurul profesorului, fiind la un pas de a-si atinge scopul prin santaj si minciuni.

##VIDEO79049##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?