HALUCINANT. O femeie care a iesit sa faca PLAJA pe FEREASTRA, a cauzat fara sa vrea o serie de accidente in lant

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 06:45

A vrut sa faca plaja pe fereastra, dar a cauzat un accident in lant pe strada din fata locuintei.

Caz incredibil in Austria! O femeie care a iesit sa faca plaja pe fereastra nu se astepta sa fie cauza principala a unui accident in lant petrecut pe o strada din Viena. Soferii care treceau prin fata locuintei sale au fost atat de curiosi sa vada cum se bronzeaza nonconformista domnisoara incat doi dintre ei nu au mai fost atenti la drum. Doua masini s-au izbit sub privirile consternate ale femeii.

Cauza accidentului: soferii s-au uitat in sus spre fereastra tinerei in loc sa fie atenti la trafic.

Dupa cum ati ghicit, femeia facea plaja goala la fereastra." Am crezut ca nu vad bine din cauza soarelui", a spus amuzat unul dintre soferi pentru Daily Mail. Un motocilist care se afla in spatele masinilor implicate in accidentul in lant a adaugat nervos:" Eram in spatele lor si m-am ales cu aripa indoita din cauza ca astia doi s-au uitat in sus in loc sa fie atenti la drum".


Politia a venit la fata locului pentru a reinstaura ordinea in trafic, insa, tot in acel moment a disparut si nudista de la fereastra, de teama ca nu cumva politistii sa o amendeze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.