HALUCINANT. O femeie care s-a oferit sa fie mama surogat pretinde ca este DEPENDENTA de sarcina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 07:35

Tara Sawyer, o femeie in varsta de 37 de ani, din Marea Britanie, a dat nastere pana acum la sapte copii care nu sunt sunt ai ei.

Majoritatea femeilor gravide gasesc ultimele doua luni de sarcina ingrozitoare din cauza transformarilor hormonale, dar si corporale." Vreau sa iasa odata", este fraza pe care o auzit adesea din gura lor. Tara Sawyer, insa, o femeie in varsta de 37 de ani din Marea Britanie, sustine ca se simte cel mai bine cand este insarcinata.

Ea a fost pana acum mama surogat la sapte copii, pe care i-a adus cu bine pe lume.

Femeia a declarat ca atunci cand nu este insarcinata se simte goala, atat in interiorul corpului, dar si suflet. In mod uimitor, femeia sustine ca nu isi doreste un copil, isi doreste doar sa fie gravida.

In ultimii doi ani ea a adus pe lume trei copii, ultima sarcina fiind gemeni. Tara Sawyer a declarat pentru cotidianul Huffington Post ca si-a programat deja o noua sarcina. Primul copil pe care l-a adus pe lume ca mama purtatoare era fiica ei din punct de vedere biologic.
Tara a marturisit ca nu simte sentimente materne fata de copii pe care ii aduce pe lume.

Ea a adaugat ca a simtit nevoia de ramane din nou insarcinata dupa ce s-au nascut fii ei gemeni, acum in varsta de patru ani. “ A fi mama surogat iti da dependenta. E un sentiment extraordinar cand testul de sarcina iese pozitiv. E uimitoare senzatia cand inmanezi un copil unui cuplu care si l-a dorit cu disperare.
Ma simt extrem de fericita cand sunt insarcinata
”, a explicat Tara.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.