HALUCINANT: O femeie MOARTA a nascut un copil VIU! Medicii sunt IN SOC

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:45

Cazul de mai jos a socat intreaga lume medicala, iar expertii sunt cu adevarat uimiti de ceea ce s-a intamplat intr-un spital din Ungaria.

O femeie in varsta de 31 de ani a suferit un atac de cord care a transformat-o intr-o leguma. Din nefericire, a intrat in moarte cerebrala iar singurul mod in care medicii o mai puteau tine in viata era sa o conecteze la aparate. Ceea ce au si facut.

Ce este cu adevarat socant este faptul ca femeia era, la acel moment, insarcinata in 15 saptamani.

"Am incercat timp de 2 zile sa ii salvam viata, insa nu am reusit.

Era clar ca intrase in moarte cerebrala. I-am facut ulterior o scanare cu ultrasunete, am vazut ca fatul e bine, inca misca. Atunci am decis sa luptam pentru el", a spus doctorul care a coordonat intreaga operatiune.

Ce a urmat intrece orice imaginatie: doctorii au tinut-o conectata la aparate timp de 3 luni, dupa care, prin cezariana, au adus fatul pe lume. Nascut prematur, bebelusul cantarea doar 1.5
kilograme, insa era perfect sanatos.

"Am inceput sa plangem cu totii cand am adus pruncul pe lume. A fost un moment unic, organismul mamei lui s-a luptat totusi pentru ca el sa ajunga in siguranta pe lume", a mai spus doctorul.

La 2 zile dupa nastere, femeia a fost deconectata de la aparate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.