HALUCINANT: O fetita de 7 ani s-a dus la control, insa a fost dezvirginata de medici in spital

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 16:20

In loc sa-i bage sonda in vezica, a bagat-o dincolo si a si dezvirginat-o. Au trecut 5 zile de atunci, iar tatal sustine ca sangerarea nu s-a oprit. Mai mult, parintele spune ca de cand a ajuns la spital, starea fetiteti s-a inrautatit.

Cu lacrimi in ochi, barbatul spune ca ar fi dispus sa treaca peste orice, numai sa stie ca fetita lui va trai. Totul a inceput in luna mai, cand copila s-a plans de o durere de masea. Parintii au dus-o la medic,  insa durerea nu ceda. Din Braila a ajuns la spitalul din Faurei si mai apoi la o alta clinica stomatologica din Capitala. Abia aici, specialistii si-au dat seama de adevaratul diagnostic.



Ulterior, fetita a ajuns in grija oncologilor pediatri din Bucuresti, unde a si inceput tratamentul cu citostatice. Totul ar fi mers bine pana intr-o zi cand, spune tatal, medicul curant a plecat in concediu.

Si ca si cum suferinta si boala copilei n-ar fi fost de ajuns, la inceputul saptamanii, o alta nenorocire s-a abatut asupra celei mici. Acum doctorii incearca sa opreasca sangerarea, insa pentru asta au nevoie de acordul parintilor.
Unul dintre doctorii centrului in care este internata copila confirma ca exista o sangerare la nivelul vaginului.
##VIDEO81461##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.