HALUCINANT. O profesoara isi incurajeaza studentele sa nu se epileze la subrat dandu-le note mai mari

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 13:35

O profesoara universitare din Arizona, Statele Unite, are o idee total diferita de cea a majoritatii cand vine vorba despre frumusete si feminitate.

Potrivit cotidianului Huffington Post, Breanne Fahs, o profesoara universitara din Arizona, le da note mai mari studentelor care nu se epileaza la subrat, iar studentilor daca se epileaza de la gat in jos. Breanne Fahs preda cursuri despre sexe si genuri sexuale.

Prin aceasta metoda neobisnuita ea spera sa le schimbe oamenilor perceptia despre cum ar trebui sa arate o persoana de un anumit sex in societate. Cu totii stim ca barbatilor nu le cere nimeni sa se epileze, dimpotriva sunt apreciati daca isi lasa parul pe corp asa cum i-a facut mama natura, in timp ce femeilor li

se permite sa-si lase parul sa creasca doar pe cap, fiind aspru criticate daca au chiar si cel mai mic firicel de par in alte zone ale corpului.

" Nu poti afla mai multe despre regulile si normele sociale decat daca le incalci ca sa vezi cum reactioneaza oamenii. Nu exista niciun motiv logic pentru care alegi sa te epilezi sau nu. Nici macar nu ar trebui sa ne preocupam de aceste aspecte", a declarat profesoara.

Studentele si studentii care au acceptat sa faca parte din programul profesoarei au declarat ca experimentul le-a schimbat viata. Fetele au povestit ca prietenii le-au ocolit pentru ca nu se epilau la subrat, iar multi pareau dezgustati de alegerea lor. Nici baietii nu au avut parte de reactii mai bune! Ei au povestit ca rudele si prietenii i-au intrebat adesea daca nu sunt cumva homosexuali.

Ce parere aveti? Ati participa la un asemenea experiement? Are dreptate profesoara cand sustine ca societatea nu ar trebui sa se preocupe de astfel de aspecte in ceea ce priveste o persoana?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.