HALUCINANT. Si-a facut 10 OPERATII ESTETICE ca sa arate ca un asiatic get beget

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 22:45

Un tanar in varsta de 25 de ani, blond si cu ochii albastri, a hotarat ca vrea sa arate ca un asiatiac dupa ce a vizitat Coreea de Sud.

Max, un tanar in varsta de 25 ani, originar din Brazilia, de profesie fotomodel, blond si ochii albastri, s-a indragostit de cultura asiatica, in special de civilizatia din Coreea de Sud dupa ce a locuit temporar in aceasta tara. Max a vrut nu doar sa stie cat mai multe despre societatea din Coreea de Sud, ci sa si arate ca un localnic. Asa ca s-a hotarat sa-si faca si operatii estetice ca sa arate ca un sud-coreean get beget.



Asa Max a devenit Xiahn dupa ce si-a facut 10 operatii estetice ca sa arate ca un barbat asiatic. Si-a modificat forma ochilor, poarta lentile de contact, si-a vopsit parul si sprancenele in culori inchise. Xiahn a marturisit ca este multumit de rezultat. Cel mai mult ii era teama ca nu o sa poata vedea corect dupa operatiile de modificare a formei ochilor.

Decizia lui a stranit o serie de reactii negative pe retelele de socializare.
De altfel, Xiahn a marturisit pentru Daily Mail ca mama lui are dificultati in a-i intelege decizia de a-si transforma infatisarea." Mi se pare normal sa imi schimb infatisarea. Nu ai decat o viata, trebuie sa fii exact ceea ce iti doresti", a declarat fotomodelul caruia i se spune Cameleonul pe retelele de socializare.





Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”