HALUCINANT! Un barbat iubeste atat de mult sanii incat si-a facut implanturi mamare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 01:40

Un pariu facut in gluma i-a schimbat viata unui barbat in varsta de 51 de ani din Canada. Si-a facut implanturi mamare si nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la silicoanele lui.

Brian Zembic a fost provocat de unul dintre prietenii sai la un pariu care nu numai ca i-a umplut contul din banca de bani, dar i-a schimbat radical viata. Provocarea suna in felul urmator: sa-si puna implanturi mamare, dar sa le scoata abia dupa un an.

Chiar daca este de profesie magician, pentru Brian pariul nu a fost deloc o scamatorie! Unde mai pui ca suma pusa in joc era de 100 000 de dolari.

Implamtul mamar nu e treaba deloc usoara nici macar pentru o femeie, daramite pentru un barbat. Fara sa se gandeasca la riscuri, Brian Zembic a acceptat pariul si si-a facut implanturi mamare. Asta se intampla in 1996!

Toti se asteptau ca dupa un an, Brian sa-si dea jos implanturi mamare, insa curios este faptul ca magicianul nu si le-a data jos nici pana in prezent si nici nu intentioneaza.

Se pare ca pariul initial era ca barbatul sa mai primeasca inca 10 000 de dolari pentru fiecare an in care nu renunta la implanturi.

E ceva normal. Face parte din viata mea, oricat de bolnavicios li s-ar parea unora ”, a declarat Brian Zembic jurnalistilor. Mai mult, barbatul sustine ca este mandru de felul in care arata. Singurul lucru de care se teme este ca sanii lui vor arata ca niste sosete cu sfarc daca si-ar scoate implanturile.

Brian Zembic este divortat si are o fiica. Barbatul a declarat ca nu implanturile mamare au constituit motivul separarii de fosta sotie, iar pe fata lui, in varsta de 13 ani, nu o deranjeaza ca taticul are sani de femeie. “ E putin ciudat, dar as putea spune ca acum tatal imi este si mama ”, a glumit fiica lui Brian.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Insa,

multi sutin ca barbatul, care a devenit intre timp un profesionist in jocurile de noroc, face toate lucrurile astea doar pentru bani.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.