HALUCINANT. Un cameraman sustine ca a fost ATACAT de o FANTOMA in timp ce filma un material intr-o casa bantuita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Sotii Deanna si Tom Simpson din Pennsylvania, Statele Unite, au devenit vedete locale dupa ce au anuntat ca locuinta lor este bantuita de cinci demoni.

Cum era de asteptat, in urma acestui anunt numerosi specialisti in parapsihologie au venit sa examineze locuinta sotilor Simpson. Postul de televiziue Fox 43 a trimis o echipa de filmare pentru realizarea unui reportaj. In timpul filmarilor, unul dintre cameramani, Nick Petrillo, sustine ca a fost zgariat si ars pe mana de fantome.

Sotii Simpson au declarat ca acest lucru s-a intamplat deoarece spiritelor nu le place si nici nu vor sa fie filmate.

" Este dincole de orice imaginatie si putere de intelegere ceea ce ni se intampla", a declarat Deanna Simpson pentru postul Fox 43. Femeia a povestit ca acest calvar a inceput in urma cu sapte ani.

Intr-o seara a visat ca doi barbati stau deasupra patului ei si o privesc. Femeia pretinde ca atunci cand a deschis ochii, barbatii din vis se aflau langa patul ei.
Ulterior, a vazut in oglinda din baie in loc de propria reflexie cadavrul unei femei blonde care zacea intins pe podea. Fantomele isi fac simtita prezenta in fiecare zi, sustin sotii Simpson.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.