Haluk afla despre relatia dintre Savas si Nazli! Descopera cum va reactiona acesta si ce masuri va lua, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: S.B. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Reuniunea de familie organizata de Gunes cu scopul de a alunga orice neintelegere si de a-l ajuta pe Haluk sa se apropie de fiul lui, nu are un deznodamant fericit.

In mijlocul lor isi face aparitia in mod neasteptat Sevilay, care nu ezita sa le reproseze tuturor comportamentul avut fata de ea de-a lungul timpului.

Pe de alta parte, Savas cauta explicatii pentru a clarifica misterul disparitiei Melisei. Tanarul se destainuie lui Nazli, care ii ofera sprijin in demersurile lui. Dupa indelungi framantari, Savas reuseste sa isi reaminteasca momente din trecut care il determina sa ia o decizie radicala in privinta lui Haluk.

Reamintindu-si un moment din trecut despre moartea mamei sale, Savas sufera o criza de nervi si merge sa ii ceara socoteala unchiului sau.

Intre timp, Rana afla despre relatia fiului ei cu Nazli si incearca sa ii desparta inainte ca acestia sa anunte oficial ca formeaza un cuplu. Furios din cauza reactiei mamei sale, Savas ia o decizie radicala in ceea ce priveste relatia lui cu Nazli.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Savas

si Nazli sunt mai hotarati ca niciodata sa nu mai formeze un cuplu in secret, ci sa infrunte toate obstacolele din calea fericirii lor, chiar si pe membrii familiei. Socat de vestea primita, Haluk ia o decizie categorica in privinta nepotului sau, care va avea insa consecinte grave si asupra casniciei sale cu Gunes.