Haluk este pe punctul de a-i marturisi sotiei sale crudul lui secret! Afla cum va proceda barbatul, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D, intr-un nou episod din serialul "Gunes"!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Barbatul este pe cale sa cedeze presiunilor surorii sale si sa ii dezvaluie lui Gunes cutremuratoarea fapta savarsita in trecut, desi constientizeaza ca mariajul lor s-ar destrama.

Amenintarile Ranei il determina pe Haluk sa isi ia inima in dinti si sa ii povesteasca totul lui Gunes. Cei doi merg intr-un loc retras, Haluk incearca sa ii vorbeasca sotie sale, insa gandul ingrozitor ca aceasta il va parasi nu ii ingaduie sa isi deschida sufletul, preferand sa pastreze tacerea in continuare.

In acest timp, Nazli si Savas traverseaza o perioada dificila.

Aparitia in peisaj a lui Yigit, trezeste gelozia lui Savas. Totul se amplifica in momentul in care Nazli primeste in dar flori de la o persoana necunoscuta. Savas se intereseaza si afla in scurt timp ca expeditorul buchetului este chiar Yigit. Savas isi jura ca ii va da o lectie intrusului.

Iubita lui il roaga pe Savas sa dea uitare acestui eveniment insa acesta nu o va asculta si isi cauta rivalul pentru a-l pune la punct.

Gunes incepe sa puna cap la cap informatiile si trage concluzia ca Selin si Ali sunt iubiti. Tanara pune in aplicare un mic plan prin care urmarea sa ii alunge banuielile mamei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre timp, Zafer isi pierde rabdarea si merge la Haluk sa

ii reaminteasca promisiunea facuta cu ceva vreme in urma in legatura cu fiica sa Peri. Barbatul isi revendica fiica pentru a o duce in Germania, unde un alt copil de-al lui avea mare nevoie de un transplant de maduva.Desi evenimentele tensionate din ultima perioada au avut urmari nefaste asupra familiei Mertoglu, Haluk decide sa organizeze petrecerea de Revelion la unul dintre hotelurile sale.

In timpul petrecerii, cand toti invitatii se bucurau de intampinarea unui nou an, Zafer isi face aparitia pe ascuns, mai hotarat ca niciodata sa actioneze de unul singur pentru a-si recupera

fiica…

 

Taguri: