Haluk Kurcer: "Suntem un concurent redutabil in peisajul media romanesc”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Haluk Kurcer a adus un suflu nou, dupa ce a preluat conducerea Kanal D, impunand, un set de decizii strategice care, azi, duc postul TV in top trei jucatori locali in audiente. Care sunt tintele presedintelui Kanal D?

Kanal D este postul de televiziune cu cea mai dinamica crestere de la lansarea pe piata pana astazi, conform statisticilor, iar acest lucru il face pe Haluk Ziya Kurcer sa exulte de bucurie.

 

Membru in Comitetul Executiv al Dogan Media International si Presedinte al Kanal D in Romania inca din februarie 2008, Kurcer recunoaste ca, dupa 30 de ani de experienta bancara, a trecut in tabara mass-media si a condus in mod activ Kanal D.

 

„Istoria Kanal D este destul de simpla. Am inceput operatiunile in februarie 2007 si, doar datorita echipei, astazi continuam sa fim un concurent redutabil in peisajul media romanesc“, spune presedintele postului TV, care si-a inceput, insa, cariera profesionala, in 1977, la Garanti Bank Turcia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

 

Cu o diploma de licenta in stiinte Politice si Economice de la Universitatea Marmara din Istanbul in buzunar, Kurcer a ocupat diverse pozitii de conducere in diferite banci, printre care si HSBC Turcia, iar in 1997 s-a alaturat Demirbank Romania (in prezent, Unicredit tiriac Bank), in calitate de vicepresedinte. Dupa infiintarea Demirbank in Romania, Kurcer a fost numit in functia de CEO al Demirbank Bulgaria, iar in 2004 a revenit la Unicredit tiriac.

Abilitatile sale manageriale l-au facut un bun candidat pentru aproape orice domeniu, iar dupa 10 de ani de misiuni bancare internationale, el s-a mutat, in 2008, la Dogan Group.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/H-76a77e11644b5a498c09123b33a9883b.jpg
„Am reusit sa facem cateva corectii si, in final, am inceput sa ne crestem performantele, iar povestea de succes a continuat“, a adaugat acesta.


Pe Forbes poti citi continuarea interviului cu 
Haluk Ziya Kurcer – Presedinte Kanal D

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: