Haminne din serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare în familie! Iată câți ani a împlinit celebra actrița Serpil Tamur și ce surpriză a primit din partea familiei, dar și a colegilor ei de breaslă!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mai 2022, 17:31
ma numesc zuleyha Foto(5)

Serpil Tamur, o actrita emblematica a Turciei

Sursa: Instagram Serpil Tamur

Îndrăgita actriță Serpil Tamur a împlinit o venerabilă vârstă și a sărbătorit în sânul familiei sale.

Serpil Tamur îndrăgita actriță care a dat viață personajului Haminne din serialul "Mă numesc Zuleyha" reprezintă o figură emblematică a cinematografiei din Turcia, datorită vastei sale experiențe în domeniu, dar și a unui palmares impresionant, dobândit în cele cinci decenii de carieră strălucită. Anii au zburat și celebra actriță Serpil Tamur a ajuns la venerabila vârstă de 78 de ani, însă nu are de gând să se retragă de pe platourile de filmare prea curând.

Haminne din serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare în familie! Iată câți ani a împlinit celebra actriță 

Serpil Tamur s-a născut în anul 1944 în Grecia, pe insula Rodos, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care aveau origini turcești. Pe când era doar un copil, părinții săi au decis să se stabilească în Turcia, pentru că fiica lor să studieze în țară lor natală.

Deși au legat-o mereu amintiri frumoase de Grecia, Serpil Tamur a preferat să rămână definitiv în Turcia, acolo unde și-a continuat studiile și peste ani a început să profeseze în domeniul actoriei și apoi și-a întemeiat și propria ei familie.

Citeste si: Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, cele mai triste și grele momente din viața lui! Iată cum a fost surprins celebrul actor Kerem Alisik la înmormântarea mamei sale, în urmă cu opt ani!

Părinții ei i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și pasiunea ei pentru teatru și peste ani, Serpil Tamur avea să studieze Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, iar în anul 1963 a devenit o actrița cu drepturi depline și a început să joace în piese de teatru pe scenă Teatrului de Stat din Ankara.

Treptat a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe și a început să primească oferte de a juca și în seriale și filme artistice.

În anul 2018 Serpil Tamur a acceptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, deși avea deja 74 de ani, iar filmările s-au desfășurat în orașul Adana. Însă celebra actrița a făcut față cu brio tuturor provocărilor trăite pe platourile de filmare și a fost îndrăgită de toți colegii săi mult mai tineri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dincolo de profesia ei strălucită, Serpil Tamur s-a dedicat și familiei sale și a devenit mama și peste ani și bunica. Această se bucură de fiecare moment petrecut alături de familia ei. Pe 19 mai, Serpil Tamur a împlinit 78 de ani și a fost sărbătorită de cei dragi care i-au organizat o cină festivă, într-un restaurant exclusivist.

Celebra actrița a ținut să le împărtășească această bucurie și fanilor ei din mediul virtual, publicând o imagine inedită, alături de familia ei.

În plus mulți dintre colegii ei de breaslă au felicitat-o și i-au transmis urări de suflet.

Citeste si: Simpatica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", mama si bunica deopotriva, in viata reala! Iata cum arata fiica sa si cum isi petrece timpul liber celebra Serpil Tamur cu nepoata sa!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.