Hamude a ingropat securea razboiului in ceea ce o priveste pe Bianca! Iata ce mesaj neasteptat le-a transmis concurentul tuturor fanilor Biancai, pentru a le demonstra ca toate problemele lor s-au rezolvat!

Autor: Daniela Iliuta

Bianca si Hamude au ajuns sa se certe din cauza injuriilor primite de concurent din parte fanilor Bincai.

Desi a recunoscut inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei", ca a venit in emisiune pentru a incerca sa o cunoasca mai bine pe Bianca, Hamude a ajuns in scurt timp sa poarte discutii din ce in ce mai aprinse cu tanara concurenta.


Hamude a marturisit ca marile lor certuri au plecat de la injuriile primite din partea fanilor ei, care au continuat sa apara pe contul lui de socializare.
Concurentul a declarat ca nu l-a deranjat faptul ca blamarile erau in parte parte pentru el, ci mai cu seama faptul ca acei oameni au lansat injurii la adresa familiei lui.


De curand, se pare ca Hamude si Bianca au reusit sa poarte o discutie mult mai serioasa si au ajuns sa isi rezolve toate problemele.
"Ma puteti injura pana va plictisiti chiar in general imi sustin actiunile imi sustin parerile cat despre bianca ok in momentul de fata ne intelegem bine, a fost un moment de cearta, tensiune din cauza tuturor sustinatorilor ei care
imi adresau injuraturi legat de familie! Voi nu sunteti oameni sa blestemati un copil de 5 ani sa faca cancer sa moara sau parinti mei sa le sapati personal groapa si alte injuraturi dsca voi erati oameni niciodata nu scoteati astfel de cuvinte pe gura si din acest motiv am prins aceasta ura si am ajuns sa ma cert cu Bianca dar ca doi oameni cu suflet si mai maturi am purtat o discutie frumoasa si am inteles anumite lucruri si ea la fel si suntem ok! Pacat ca exista astfel de oameni care sa poata vorbi atat de urat si
atat de rau! Va multumesc!", a scris Hamude pe contul lui de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.