Hamude a revenit in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost intampinat si ce marturisiri a facut tanarul! S-a intors pentru cineva anume sau pentru a-si cauta in continuare jumatatea!

Autor: D.I.

Hamude a fost votat in numar mare de catre public si a revenit in casa "Puterea dragostei".

In editia de astazi, fetele au avut parte de o mare surpriza, atunci cand in casa "Puterea dragostei" si-a facut aparitia Hamude.
Hamude a fost intampinat cu zambete si afectiune de vechile concurente, care si-au manifestat incantarea la aparitia lui. Roxana și Simona l-au zărit pe Hamude intrând pe ușă în Casa Puterea Dragostei, au început să strige de fericire, chiar să țipe.


Pe de alta parte, cea care s-a aratat indiferenta si pasiva de revenirea lui Hamude, a fost Simina.
Aceasta nu a schitat niciun gest fata de Hamude, ci doar l-a intrebat ironic, daca s-a intors pentru ea.


Simina a marturisit ca se teme de venirea lui Hamude in casa baietilor, deoarece crede ca aparitia lui va isca noi tensiuni.
"Intoarcerea lui Hamude nu e un rău neapărat, pentru Alex, pentru că eu cred că Alex poate să ierte și să se înțeleagă, dar este un rău și pentru mine, pentru că ultima ceartă a fost afară între mine și Hamude și nu mi-a convenit ce a făcut, dar poate va pleca mai repede
acasă, unde este locul, iar Alex atrage foarte mult rău în ultima perioadă!", a spus Simina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, dezvaluiri incredibile din culisele relatiei sale cu Iancu! "Ne-am sarutat! Am facut de toate si nu inteleg de ce vine aici si o ia pe ea!" Afla cum va reactiona Bianca, ASTAZI, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!