Hamude a spus adevărul! Care este, de fapt, relația lui cu Jador

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 10:00

Hamude a elucidat, într-un vlog, misterul legat de relația lui cu Jador, după ce a tot fost chestionat pe marginea acestui subiect.

"Ce vreau să vorbesc eu astăzi cu voi. Primesc prea multe mesaje în care sunt întrebat de relația mea de prietenie cu Jador.

Dacă eu sunt prieten cu Jador, dacă suntem dușmani sau care este părerea mea despre Jador.

Astăzi o să vorbesc cu voi legat de părerea mea de Jador. Eu am fost în casa Puterea dragostei, nu-l cunoșteam pe Jador, când am intrat eu Jador nu mai era, mi s-au spus o grămadă de chestii super, mega-nasoale despre Jador.

Vă dați seama, necunoscându-l pe om, începusem să cred ce mi se spunea în stânga în dreapta.

Până într-o zi în care Jador a intrat pe Skype, în emisiune, și a vorbit într-un mod foarte educat, foarte frumos și am văzut expresia feței lui și modul lui de abordare. Atunci a fost ziua în care mi-am schimbat părerea total despre el și mi-am dat seama că toți cei care vorbeau urât despre el mințeau sau vorbeau aiurea ca să-i strice lui imaginea.

Mi-aduc aminte că în ziua aia am vorbit cu Mocanu și i-am spus "Bă, frate, eu mi-am schimbat total părerea, mi se pare că e un om educat și are un suflet bun".

S-a legat o relație de prietenie, el a intrat în casă cu o săptămână înainte să ies eu. În acea săptămână se legase o prietenie frumoasă, am fost la muzee. Am ieșit din emisiune, mi-a propus să apar într-un videoclip al lui, s-a legat relația cu DeSanto.

Într-o oarecare măsură îi sunt recunoscător.(...) Așa că Jador, îți mulțumesc totuși că, prin tine, am reușit să cunosc și să mă integrez și să se întâmple lucrurile astea frumoase.

(...) Când m-am întors în emisiune au mai fost niște clinch-uri între noi, dar noi nu ne-am certat. În momentul de față relația mea cu Jador este foarte bună, să știți că Jador este un băiat super-ok, mi-a dat câteva sfaturi bune legate de muzică", a spus Hamude într-un vlog.

  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hamude are acum familie? A apărut cu o femeie superbă și cu doi copii

O fotografie în care Hamude de la" Puterea dragostei" apare alături de o femeie superbă și de doi copii le-a atras atenția fanilor.

Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva Hamude are familie. Ei bine, nu, Hamude nu este căsătorit și nici nu are copii.

Hamude, frumoasa femeie și cei doi copii fac reclamă în Italia unui brand de haine. 

Participarea lui Hamude la show-ul" Puterea dragostei" de la Kanal D i-a sporit acestuia popularitatea și i-a deschis noi căi în carieră. Pe lângă activitatea de model, Hamude a început și o carieră în muzică.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra s-au despărțit? Indiciul că cei doi nu mai sunt împreună: "Ți-a dat papucii"

Citeste si: Andy, apel disperat pe Facebook: "Ajutor! E extrem de urgent"

Citeste si: "E foarte rea, Livian mai bine s-ar lipsi de ea"! Un nou atac dur la Bianca într-un vlog al lui Nelson Mondialu

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.