Hamude de la "Puterea Dragostei" este în doliu: "Un înger de 8 luni..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 aug 2020, 10:45
Hamude, fostul concurent de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Hamude, fostul concurent de la Puterea Dragostei, trece prin clipe grele. Acesta este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă.

Hamude de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul de instagram un mesaj prin care și-a informat prietenii virtuali că a suferit o pierdere importantă. 

Hamude de la "Puterea Dragostei", în doliu. Ce s-a întâmplat?

Hamude, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", este foarte activ pe rețelele de socializare, astfel că cei 268 de mii de urmăritori pe care îi are pe instagram sunt tot timpul la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lui, fie că sunt lucruri pozitive, fie că este vorba despre aspecte mai puțin plăcute. 

Citeste si: Hamude, marturisire-soc despre Andy

De această dată, Hamude a ținut să își anunțe prietenii de pe instagram că a suferit o pierdere importantă. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a dat vestea tristă, dezvăluind că un bebeluș de doar 8 luni s-a stins din viață.

"Dumnezeu să te odihnească! Un înger de 8 luni..."

, a fost anunțul pe care Hamude l-a făcut pe contul său de instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a primit o mulțime de mesaje de susținere din partea prietenilor virtuali și a ținut să le mulțumească acestora pentru tot sprijinul lor.

Pierderea suferită acum nu este singurul moment greu prin care Hamude a trecut în ultima lună. Acesta a fost puternic afectat și de moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ucis în urma unui conflict apărut între clanuri.

Atunci, Hamude a postat pe contul personal de instagram un fragment dintr-un live pe care Emi Pian l-a făcut cu puțin timp înainte de a fi ucis. 

Citeste si: Hamude a dezvaluit cine canta mai fals dintre Jador si Nikolas Sax: "Toata lumea stie"

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a vrut să își exprime regretul cu privire la moartea fulgerătoare a fostului lider al clanului Duduianu, astfel că, în dreptul filmulețului pe care l-a postat la story, acesta a scris un mesaj emoționant: "Dumnezeu să te ierte!"  

Nu este clar ce relație avea Hamude cu Emi Pian, însă fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a părut vizibil afectat de moartea acestuia.

Citeste si: Hamude dinamitează relația Bianca- Livian de la Puterea Dragostei! ”Avea o fustă scurtă rău de tot și m-a invitat în oraș. Era dornică...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.