Hamude, reactie nervoasa necontrolata! Iata de ce si-a cerut descalificarea si la ce gest a recurs, spre surprinderea tuturor!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(7)

Hamude a izbucnit nervos dupa ce a incercat din rasputeri sa ii puna la punct pe concurentii care pun la cale strategii pentru a fi cat mai votati de public.

In casa "Puterea dragostei" au existat din nou momente tensionate. Protagonistii fiind de aceasta data Hamude pe de o parte, si ceilalti baieti de cealalta parte. Hamude a incercat sa il puna la punct mai intai pe Bogdan, noul concurent, atragandu-i atentia ca nu procedeaza tocmai corect in ceea ce o priveste pe Bianca.

Concurentul Hamude s-a enervat la culme în emisiunea "Puterea Dragostei" si a iesit imediat pe usa, in timp ce tipa si isi arunca nervos lavaliera.

Ceilalti concurenti au incercat sa-l calmeze, dar fara sorti de izbanda, deoarece Hamude a parasit nervos platoul demostrand tuturor ca nu il mai retine nimic in competitie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Daca toata lumea vorbeste de voturi, eu in clipa asta vreau sa ma descalific si nu am nevoie de nimic!", a spus Hamude.