Hamude, dezvaluiri intime despre Bianca! Sustine ca a vrut sa fie cu el si sa faca si amor: "Era dornica"

Autor: A.I.
Actualizat: 25 feb 2020, 16:06

Hamude s-a aratat socat de aparitia imaginilor pentru adulti cu Bianca, dar sustine ca a banuit ca ea a facut videochat. El a facut si dezvaluiri legate de ea.

"Bai, frate, nu am absolut nimic cu cine a facut chestia asta (n.r.: videochat).

Bianca e un caz unic! Hai sa va zic de unde e frustrarea tuturor. Bianca a ras de absolut toata lumea care a facut chestia asta.

Intotdeauna ea avea cuvinte de rau de spus, intotdeauna ea judeca, arunca cu noroi, spunea tot felul de lucruri despre toata lumea.

Acum Dumnezeu a facut lumina si in viata ei. Multumesc, Doamne, ca ai facut lumina si aici.

(...)

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", iubeste din nou! Iata cum a fost surprinsa in piscina, in bratele noului ei iubit!

Eu m-am gandit ca ea face chestiile astea. Demult au aparut niste poze cu ea cu o banana in gura.

Ea avea antrenament, ea stia.

Mira-m-as sa nu fi facut chestia asta si in Istanbul. Toata lumea il stia pe Gelu (n.r.: vibratorul Biancai). Este posibil ca ea sa fi pastrat legatura cu cativa membri care ii cereau chestii de genul asta si avea nevoie de Gelu.

(...)

Vreti sa va spun cateva chestii pe care Bianca isi dorea sa le faca cu mine la date? Prima data cand am intrat in casa "Puterea dragostei" eu i-am luat partea Biancai.

Vazand-o foarte inocenta, foarte neajutorata. Dar bine, ea juca rolul foarte bine, era obisnuita. N-ati vazut cum se uita in ochii lui? Ati inteles, da?

(...)

Castiga Bianca si ma invita la date. Eu fiind nou, voiam sa vad Istanbulul si accept. Bianca avea o fusta scurta, foarte scurta si se pune la mine in brate si face... Era dornica. 

Ea avea obiceiul, cum intra unul nou in casa "Puterea dragostei", gata, era al ei.

Daca l-a luat si pe Oianu, frate. Nu vreau sa rad de Oianu, dar e Oianu, stiti.

Stiti faza aia cu Oianu, cand vorbea cu el pe videocall si era beata moarta? Si cand muncea bea. Ce sa-ntelegem, trebuia sa se-mbete un pic sa se uite in ochii lui?(...) E foarte multa lume din emisiune, si probabil oamenii din afara nu inteleg chestia asta, care a suferit din cauza Biancai, ea a aruncat cu pietre in toata lumea, a denigrat, a jignit pe toata lumea.

Ea in emisiune era un om, in afara era un alt om. Partea cea mai proasta e ca iti radea in fata, ea e Bianca, e favorita emisiunii.

(...)

Bianca, ma, eu sunt socat. Tu, Maica Tereza? Nu judec pe nimeni. Dar tu, care spuneai ca in viata ta n-ai face asa ceva. Ca oamenii care fac asta sunt josnici, n-au caracter", a spus Hamude intr-un vlog.

Bianca a revenit in emisiunea "Puterea dragostei"! Circ si scandal de la intoarcere!

Bianca a revenit in casa" Puterea dragostei". Daiana a facut o gluma si Livian a explodat.

Livian a injurat-o pe Daiana pentru ce a facut. Ulterior, Turcu si Fernando au sarit in apararea Daianei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daiana: Bianca, cum te simti dupa toate videoclipurile alea?

Bianca: Nu stiu... cum sa ma simt?

Daiana: Te simti o femeie implinita, adevarata?

Andreea Pirui: Nu-i buna intrebarea

Bianca: Logic ca nu sunt bine

Daiana: Dar pana acum de ce te-ai luat de toate fetele?

Bianca: Nu esti tu in masura

Oprica: Tu saptamana trecuta imi spuneai ca ce am eu in plus fata de tine. In momentul asta pot sa-ti spun ca am in plus fata de tine demnitate

Bianca: Da, bine, asta e

Oprica: Eu nu te judec, fata mea, dar ai fost ceva de neatins, ai aruncat cu sageti in conditiile in care si tu ai facut

Bianca: Stiu ca am gresit fata de tine, si fata de Andreea, fata de Roxana, fata de Ella, imi pare rau. Imi cer iertare in fata voastra

Oprica: Nu tre' sa-ti ceri iertare

Andreea Pirui: Dumnezeu te-a pedepsit

Andreea Pirui: Eu pana acum nu am dat in tine. Dar tu pana sa apari videoclipul asta... Daca nu aparea poate pana la sfarsit erai la fel. De ce nu te-ai gandit "Si eu am facut la fel"

Oprica: A aruncat in jur cu ce este ea. Urat! Si nu esti proasta, Bianca, esti o femeie desteapta

Roxana: Dumnezeu e sus si vede

Daiana: Stii ce ma distreaza, ca acum nu mai e tare-n gura deloc

  

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.