Han, copleșit de trecut! Ce vedem în această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul „Vinovați de iubire”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, tensiunile ating cote maxime în familia Derenoglu, după arestarea tinerei Gulben.

Han își asigura familia că va avea grijă de situația lui Gulben, ca să revină cât mai repede acasă însă o situație neașteptată îl va determina pe acesta să îi facă o mărturisire șocantă tatălui său. Hikmet nu știe cum să reacționeze în fața dezvăluirii făcute de Han…

Citește și: Gulben, de nestăpânit! Ce vedem astăzi în serialul „Vinovați de iubire”, de la 21:45, la Kanal D

Han, copleșit de trecut

Cu gândul mereu la Safiye, de care este îndrăgostit din copilărie, profesorul Naci face tot ce poate pentru a o întâlni pe cea care i-a cucerit inima. Mai mult, când Han observă că profesorul ”dă târcoale” casei sale, crede că acesta este un infractor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Gulben, de nestăpânit! Ce vedem astăzi în serialul „Vinovați de iubire”, de la 21:45, la Kanal D

Ce dezvăluire șocantă îi va face Han, tatălui său și, ce dramă teribilă urmează să se petreacă în familia Derenoglu, puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.