Han DISTRUS in judetul Buzau! Focul a facut pagube insemnate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Flacarile au cuprins un han din apropierea orasului Buzau. Proprietarul si cativa angajati au intrat in panica. Ei se aflau in cladire cand a izbucnit incendiul.

Hanul se afla  la zece kilometri de orasul Buzau. Este cunoscut in zona ca fiind un popas al motociclistilor. Aseara, insa, ca din senin, a fost cuprins de flacari. Focul a inceput de la mansarda si apoi s-a extins la acoperis.

In momentul izbucnirii incendiului, in han se aflau sapte persoane printre care proprietarul si muzicantii. Pompierii  au venit cu cinci autospeciale  ca sa stinga valvataia. Focul a fost atat de puternic incat au avut nevoie de mai multe realimentari cu apa.

Interventia  a durat mai bine de trei ore.

In total, pagubele se ridica in jurul sumei de 200 de mii de euro. Patronul hanului tocmai incepuse sa-si amenajeze camere la mansarda cladirii. Acum va trebui sa o ia de la capat din surse proprii deoarece localul nu era asigurat.
##VIDEO116312##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.