Han este foarte supărat când află că İnci vrea să divorțeze. Vizionează episodul 22 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 23:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 iun 2024, 18:14

Han este foarte supărat când află că İnci vrea să divorțeze.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 22 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 28 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat vineri pe Kanal D, de la ora 23:00. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 22 al serialului “Vinovați de iubire”?

Han este foarte supărat când află că İnci vrea să divorțeze. Inci este, de asemenea, nefericită. Esat încearcă să afle locația ei de la Esra, dar nu primește un răspuns.

Surorile lui Han sunt îngrijorate pentru el.

Safiye nu se bucură că Han divorțează. Ea nu vrea ca Han să sufere și de la început s-a împotrivit relației lui cu Inci ca să îl protejeze de ea. Acum îi pare rău că a avut dreptate în privința lui Inci atunci când spunea că ea îl va răni.

În timp ce cei de acasă se străduiesc să-i ridice moralul lui Han, Nariman se ceartă cu Ege la școală.

În timpul disputei, Ege îi mărturisește lui Neriman sentimentele lui pentru ea.

Citește și: Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” și rolul încărcat de dramatism pe care îl interpretează

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 22 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Cine este și câți ani are Sumru Yavrucuk, actrița care joacă rolul lui Colpan Cevher în „Tablou de familie”

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.