Han îl anunță pe Memduh că s-a căsătorit cu Inci. Vizionează episodul al 10-lea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 31 mai 2024, 09:24

Episodul 9 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 9 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 30 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 9 al serialului “Vinovați de iubire”?

Han merge acasă la Inci și o cere în căsătorie de la bunicul ei. Memduh îi răspunde că el nu are o fată de dat unor oameni ca ei.

Han îl întreabă ce fel de oameni sunt ei, iar Memduh îi spune că atât el cât familia lui sunt toți nebuni.

Han nu îi spune că el și Inci sunt deja căsătoriți și pleacă supărat.

Gulben îi dă verigheta lui Han și îi spune că oricum el și-a ales deja calea și ea nu mai poate face nimic. Memduh merge la ușa lui Han și de față cu Safiye și cu Gulben îi dă banii care i-a plătit pentru studiile lui Ege și îi spune lui Safiye că Han a avut nerușinarea să îi

ceară mâna lui Inci.

Inci îl așteaptă pe Han afară și îl întreabă de ce a pus-o în acea situație.

Safiye face o prăjitură pentru Memduh, iar Ege și Neriman se ceartă la școală.

Gulben îi trimite lui Esat un mesaj în care îi scrie că îl așteaptă la o ceainărie aproape de casa ei. Pentru a putea pleca de acasă, Gulben îi pune lui Safiye somnifer în cafea.

Neriman află de la Ege că Han și Inci s-au căsătorit.

Uygar află că Inci s-a căsătorit în secret și noaptea târziu merge să îi spună bunicului ei. Esra merge la companie să vorbească cu Han. Ea urmărește să vadă dacă este adevărat ce i-a spus Uygar.

Citește și: Ezgi Mola, Safiye din serialul "Vinovați de iubire": ''Safiye este un personaj cu obsesii, neliniști''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Esat este deranjat de mesajele insistente ale lui Gulben și merge să vorbească cu ea. Safiye aude discuția lor și pentru a o pedepsi îi aruncă toate cărțile pe fereastră. Gulben merge la dulapul în care erau rochiile mamei lor și pe care Safiye le îmbrăca și furioasă îi spune că acelea i-au tulburat mintea și le aruncă toate pe geam.

Han pune rochiile mamei sale și cărțile care erau aruncate în stradă în saci și o cheamă pe Inci și îi spune despre ceea ce face el noaptea.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 9 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe Inci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Inci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Özge Özacar, Gorkem, din serialul "O dragoste", apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes; "Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip"

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.