Han se simte prins la mijloc și trebuie să lupte pentru iubire și pentru a-și proteja familia. Vizionează episodul 21 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Autor: Cristina Mocanu

Episodul 21 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 27 iunie 2024

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 21 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 27 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de joi, 27 iunie, începând cu ora 22:30, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 21 al serialului “Vinovați de iubire”?

Han este furios și are o discuție cu Naci în care îi spune că este în stare de absolut orice când vine vorba de familia lui și de binele acesteia.

Totuși Naci își păstrează calmul și se gândește ce poate face pentru a o recuceri pe Safiye.

Han se simte prins la mijloc, între iubirea față de soția lui, Inci, dar și familia sa care și-a pus toate speranțele în el.

Naci reușește să stea de vorbă cu Safiye, iar cei doi se deschid unul față de celălalt. Bărbatul îi promite lui Safiye, cu lacrimi în ochi, că va face tot posibilul ca într-o bună zi să o scoată afară din casă.

Citește și: Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” și rolul încărcat de dramatism pe care îl interpretează

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 21 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Cine este și câți ani are Sumru Yavrucuk, actrița care joacă rolul lui Colpan Cevher în „Tablou de familie”

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.