Han, tot mai ”neputincios” în fața destinului! Ce vedem azi în „Vinovați de iubire”, de la 23:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 aug 2024, 19:12

În această seară, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat de la ora 23:30, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții îl vor regasi pe Han tot mai ”neputincios” în fața situațiilor dramatice prin care el și familia sa sunt nevoiți să treacă.

Han simte că nu mai are putere să rezolve problemele prin care trec surorile sale, iar tatăl său, care îi înțelege suferința uriașă, îl sfătuiește să plece departe, cu Inci, să se ”salveze” din drama permanentă pe care o trăiește familia lor.

Citește și: Inci, îngrijorată pentru viitorul său alături de Han! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire”, de la 22:30, la Kanal D

Han, tot mai ”neputincios” în fața destinului

Safiye continuă să îi persecute pe toți cei din jur, iar Neriman devine, din nou, victima manifestărilor acesteia. În toate aceste probleme pe care familia Derenoglu le întâmpină zi de zi, Inci găsește puterea de a rămâne alături de soțul său și de a ajuta familia acestuia, ori de câte ori situația o impune.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Inci trece prin momente dureroase. Urmărește episodul 35 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Han este dispus să facă tot ce poate pentru a nu o pierde pe Inci, singura care îi poate oferi, prin dragostea ei, o șansă către o viață normală.

Nu ratați, în această seară, de la ora 23:30, un nou episod emoționant din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.