Han, ”urmărit” de trecut. În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 17 iul 2024, 14:56
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”.

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, vor fi martori unor noi evenimente emoționante ce se vor derula în viețile protagoniștilor îndrăgitei producții.

Citește și: Cine este și câți ani are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Han, ”urmărit” de trecut

Safiye face pași mici, dar siguri, către o viața normală, tânăra fiind permanent susținută de Naci, barbatul care o iubește din adolescență. Totodată, Safiye și Gulben nu renunță la obsesiile dobândite din cauza dramelor trăite în trecut și continuă să le facă viața un calvar lui Han și Inci.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Pe de altă parte, și Han își dorește, mai mult ca orice, să scape de ”semnele” trecutului dureros iar acțiunile demarate, în acest sens, de către acesta, vor fi surprinse de Esra. Inci va fi șocată să afle, de la prietena sa, că Han are secrete față de ea și trebuie să afle ce anume se petrece în sufletul soțului său.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.