Hande Erçel, apariție de senzație în mediul online după ce s-a afișat cu noul iubit. Imaginea care a surprins fanii

Autor: Madalina Maftei

Hande Erçel, apariție de senzație în mediul online după ce s-a afișat cu noul iubit. Imaginea care a surprins fanii

Sursa: Instagram

Hande Erçel a făcut senzație cu ultima ei apariție în mediul online. Iată în ce ipostază a apărut actrița în urmă cu puțin timp.

Hande Erçel este una dintre cele mai apreciate și bine plătite actrițe ale momentului în Turcia. Ultimul rol în producția ”Dragostea plutește în aer” i-a adus succesul și notorietatea de care avea nevoie. După ce a încheiat filmările pentru acest serial, Hande a devenit imaginea mai multor brand-uri cunoscute.

Cum a apărut Hande Erçel pe o rețea de socializare după ce s-a afișat cu noul iubit 

În ultima vreme, Hande Erçel ține prima pagina a publicațiilor din întreaga lume, vestea că este într-o nouă relație a șocat pe toată lumea. Frumoasa actriță pare că înflorește cu fiecare apariție pe care o are pe rețelele de socializare.

Recent, zvonurile despre relația cu Kaan Yıldırım au fost confirmate, se pare că cei doi ar forma un cuplu de ceva timp.

Astfel, Kerem Bürsin a devenit de domeniul trecutului pentru turcoaică.

  “Totul este foarte drăguț, foarte plăcut. Totul este bine.”,  a dezvăluit Kaan Yıldırım atunci când a fost întrebat dacă formează un cuplu cu Hande Ercel, potrivit  tvhappy.ro

Citeste si: Kerem Bürsin, starul din "Dragostea plutește în aer", filmează la un nou serial! Cum se cheamă producția

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De amintit că Hande Erçel și Kaan Yıldırım au fost colegi de platou la un moment dat, iar la acea vreme se zvonea că cei doi ar fi împreună, însă, se pare că lucrurile s-au concretizat mai târziu între ei.

Recent, pe pagina de Instagram,  Hande Erçel a postat o fotografie cu ea din cadrul unei ședințe foto pentru revista Elle Turcia.

Frumoasa actriță, extrem de sexy, este îmbrăcată într-un body portocaliu, iar pe deasupra are o blană, iar în picioare poartă o pereche de sandale roz. Outfit-ul i se potrivește de minune, însă, ceea ce este cel mai important, Hande radiază de fericire și se poate observa că noul partener o binedispune.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Deși fanii erau în extaz atunci când Hande și Kerem apăreau în spațiul public, acum lucrurile par să stea diferit. Relația actriței cu Kaan Yıldırım a fost primită cu brațele deschise.

Citeste si: Hande Erçel este de nerecunoscut! Cum a apărut actrița pe o rețea de socializare, după zvonurile despre relația cu Kaan Yıldırım au fost confirmate

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.