Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir revin împreună într-un nou proiect marca Disney Plus

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 nov 2022, 06:10

Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir revin împreună într-un nou proiect marca Disney Plus

Sursa: Instagram Hande Erçel/Can Yaman/Demet Özdemir - colaj KANAL D

Disney Plus are în plan un nou proiect care-i aduce împreună pe celebrii actori Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir. Premiera ar avea loc în Turcia, la mijlocul acestui an.

Disney Plus îi aduce împreună pe Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir într-un nou proiect, care ar urma să fie lansat în Turcia la mijlocul acestui an.

Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir vor face parte dintr-un proiect marca Disney Plus

Disney Plus pregăteşte un nou proiect cu Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir.

Demet Özdemir și Can Yaman sunt principalii actori ai serialului foarte cunoscut „Vis de iubire” („Erkenci Kuș”). Legătura dintre ei a cucerit inimile a milioane de telespectatori din toate colțurile globului. Se știe că cei doi au avut și o relație amoroasă pe platou, dar niciodată nu au recunoscut și nu au dat informații publice despre acest aspect.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha și frumoasa Demet Ozdemir, un cuplu reușit pe platourile de filmare! Iată cum arătau în urmă cu șase ani!

Cât despre Hande Erçel, actrița a fost iubita lui Kerem Bürsin din serialul „Dragostea plutește în aer”. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de altul la filmări, s-au cuplat, dar din păcate, s-au despărțit recent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Noul proiect cu Hande Erçel, Can Yaman şi Demet Özdemir se va învârti în jurul vieții lui Barıș Manço și Kemal Sunal, va fi un film semi-documentar.

Vor fi susținute interviuri cu familiile celor doi pentru proiectul care va spune povestea cântărețului Barış Manço și Kemal Sunal, actor de meserie.

Citeste si: Surpriză uriașă de Ziua Îndrăgostiților pentru Demet Ozdemir din partea iubitului! S-a spus că s-au despărțit, însă actrița va avea parte de surpriza vieții ei

Știind că Disney Plus se va lansa în Turcia, platforma de streaming a vorbit cu mai mulți actori pentru viitoarele producții.

Nume celebre precum Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu şi Hande Erçel se pregătesc deja pentru noile lor proiecte, care vor fi, cu siguranță, de succes.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.