Hande Erçel este de nerecunoscut! Cum a apărut actrița pe o rețea de socializare, după zvonurile despre relația cu Kaan Yıldırım au fost confirmate

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 feb 2023, 05:35

Hande Erçel este de nerecunoscut! Cum a apărut actrița pe o rețea de socializare, după ce în urmă cu puțin timp zvonurile despre relația cu Kaan Yıldırım s-au concretizat

Sursa: Instagram Hande Ercel

Hande Erçel trece printr-un proces de schimbare, după ce în urmă cu puțin timp zvonurile despre relația cu Kaan Yıldırım au fost confirmate, de această dată vedeta și-a surprins din nou fanii. Actrița și-a făcut o schimbare radicală de look.

Hande Erçel este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. După ce a pus punct relației cu Kerem Bursin, alături de care a format un cuplu atât pe platourile de filmare ale serialului ”Dragostea plutește în aer”, cât și în afara lor, a venit vremea să facă mai multe schimbări în viața ei. Recent, actorul Kaan Yıldırım a confirmat zvonurile despre relația cu celebra actriță, ceea ce nu le-a picat deloc bine fanilor lui Kerem.

Hande Erçel, schimbare radicală de look 

Se pare că Hande Erçel și-a propus să facă o serie de schimbări în viața ei, de la partener până la aspectul fizic. Recent, actrița a urcat pe pagina de Instagram mai multe poze în care se poate observa cu ochiul liber că și-a făcut o schimbare de look.

Hande a decis să-și facă breton, noua freză o prinde foarte bine, iar internauții au fost de acord cu asta.

Vedeta a primit o mulțime de aprecieri și comentarii la fotografiile cu noul său look. Se pare că relația cu Kaan Yıldırım o inspiră foarte mult pe celebra actriță și o face să fie mai sigură pe ea când are în plan să facă schimbări radicale.

Pozele pe care Hande Erçel le-a postat pe profilul său fac parte dintr-o suită de imagini din locurile pe care actrița le-a vizitat în ultima ei vacanță.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Citeste si: Lovitură grea pentru Kerem Bürsin! Hande Erçel și Kaan Yıldırım formează oficial un cuplu. Primele declarații ale celor doi

Hande Erçel și Kaan Yıldırım sunt oficial împreună

Zvonurile despre relația lui Hande Erçel cu Kaan Yıldırım, cel care i-a fost și partener la un moment dat pe platourile de filmare, s-au concretizat, după ce au fost surprinși împreună într-o mașină.

Actorul a fost cel care a dat de înțeles că ar fi împreună cu carismatica actriță, despre care s-a mai zvonit întrecut că ar fi fost partenera lui. 

Hande pare că a trecut peste ultima ei relație și lucrurile merg în direcția în care și-a dorit dintotdeauna. Actrița pare mult mai fericită și împlinită.

Citeste si: Kerem Bürsin, starul din "Dragostea plutește în aer", filmează la un nou serial! Cum se cheamă producția

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.