Hande Erçel, primele declarații după ce presa din Turcia a scris despre despărțirea ei de carismaticul actor Kaan Yıldırım! „A fost întotdeauna și va rămâne prietenul meu”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2022, 19:57
Hande Ercel Foto(4)

Hande Ercel a vorbit pentru prima data despre relatia ei cu actorul Kaan Yildirim

Sursa: Instagram Hande Ercel

Hande Ercel pare urmărită de ghinion în dragoste! După relația eșuată cu celebrul Kerem Bursin, actrița a anunțat subtil că s-a despărțit și de Kaan Yıldırım.

Hande Erçel este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 28 de ani, superbă actrița a reușit să cucerească publicul încă de la primele ei apariții pe micile ecrane, devenind treptat una dintre cele mai apreciate actrițe. Dacă pe plan profesional tânăra actrița Hande Ercel se bucură de mare succes, în viață sentimentală această pare să fie urmărită de ghinion, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste.

Hande Erçel, primele declarații după ce presa din Turcia a scris despre despărțirea ei de carismaticul actor Kaan Yıldırım

În anul 2019 celebra Hande Ercel a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale, deoarece și-a pierdut mama, pe care o consideră cea mai importantă persoană și marele ei sprijin. La scurt timp după decesul mamei, actrița părea că și-a găsit alinarea în brațele celebrului actor Kerem Bursin.

Însă relația lor a durat aproape un an, în ciuda faptului că fanii lor sperau să-i vadă căsătoriți, aceștia au pus capăt poveștii lor de iubire.

Citeste si: Celebra Hande Erçel, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată de fapt tenul îndrăgitei actrițe atunci când nu se află pe platourile de filmare!

După doar câteva luni de la despărțirea de renumitul actor Kerem Bursin, frumoasă Hande Ercel a fost văzută în compania altui coleg de breaslă la fel de chipeș și celebru, Kaan Yildirim.

Deși cei doi actori nu au vrut să ofere detalii jurnaliștilor despre relația lor, au apărut imagini în care păreau îndrăgostiți.

De curând, tot presa din Turcia a anunțat că Hande Ercel și Kaan Yildirim s-au despărțit, după ce actorul a fost văzut cu o altă femeie în vacanță. Zilele trecute, Hande Ercel a fost surprinsă de jurnaliști la ieșirea din clădirea agenției de impresariat. Potrivit viatacuaroadecafea.com,

tânăra actrița a declarat că se simte foarte bine și că se dedică trup și suflet profesiei sale. Mai mult decât atât Hande a spus că încă nu a decis în ce proiect se va implică în viitorul apropiat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebată despre relația pe care a avut-o cu actorul Kaan Yıldırım, dar și despre despărțirea despre care s-a vehiculat recent, Hande Ercel a spus cu sinceritate că în prezent este singură și este foarte ocupată din punct de vedere profesional.

„Pot să vă spun că nu există nimeni în viața mea. Sunt foarte prinsă din punct de vedere profesional și sunt foarte fericită.

Kaan a fost întotdeauna și va rămâne prietenul meu. Vă mulțumesc!”, a spus Hande Ercel, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Hande Erçel și Kaan Yıldırım s-au despărțit?! Primele informații care confirmă că cei doi nu mai formează un cuplu

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.