Hande Erçel și Demet Özdemir sunt considerate cele mai frumoase actrițe din Turcia. Iată ce alte vedete mai ocupă locuri fruntașe în top

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 iul 2022, 09:04

Hande Erçel și Demet Özdemir sunt considerate cele mai frumoase actrițe din Turcia

Sursa: Instagram

Nu este de mirare că Hande Erçel și Demet Özdemir sunt considerate cele mai frumoase actrițe din Turcia, ele fiind și unele dintre cele mai bogate. Ce alte vedete mai ocupă primele locuri în top?

Hande Erçel și Demet Özdemir au reușit să ajungă rapid în inimile fanilor de pretutindeni cu rolurile lor în cele mai de succes seriale, nu e de mirare că sunt considerate cele mai frumoase actrițe din Turcia.

Hande Erçel și Demet Özdemir, cele mai frumoase actrițe din Turcia

Potrivit unui sondaj realizat de Nuba Magazin pentru ”Cea mai frumoasă actriță din Turcia în 2022”, nume importante din industrie ocupă locuri fruntașe și se duelează în prezent cu tot mai multe vedete ce intră vertiginos în această carieră.

Fanii din 52 de țări au avut ocazia să-și voteze actrițele preferate, astfel, zece vedete au rămas în tot. De-a lungul timpului, acestea au reușit să-și demonstreze calitățile și să se facă apreciate și în afara țării de origine, notează seriesturkish.com 

Au reușit să impresioneze atât prin frumusețe, cât și prin succesul pe care l-au dobândit într-un timp scurt. Acum continuă să cucerească oamenii din lumea întreagă.
Cea care s-a clasat pe locul întâi în top a fost Hande Erçel, protagonista serialului “Dragostea plutește în aer”. Aceasta a primit cele mai multe dintre voturi din Spania, Turcia, Italia și Brazilia. Nu mai este niciun secret faptul că rolul său a avut mare succes, notează tvhappy.ro.

Citeste si: ”Mă numesc Züleyha” a ajuns la final. Ultimul episod al serialului a fost extrem de discutat în Turcia. Iată ce au comentat fanii în mediul online

Pe locul doi în celebrul top se află Demet Özdemir, partenera lui Can Yaman din serialul turcesc “Vis de iubire”.  În prezent, aceasta se află în toiu pregătirilor pentru nuntă, după ce s-a logodit cu artistul de origine turcă, Oğuzhan Koç.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 De asemenea,  locul trei se află actrița Elçin Sangu ce a reușit să câștige inimile fanilor în serialul “ Kiralık Aşk”, iar Özge Gürel se află pe locul patru în preferințele tuturor.

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialele turcești ''Mă numesc Zuleyha'' și ''Aripi frânte'', de la Kanal D

Următoarele locuri au fost ocupate de Ebru Şahin, cunoscută pentru serialul “Hercai”, serial care a avut un real succes în România și care a fost difuzat de Kanal D, dar și Burcu Biricik, cunoscută pentru serialul “Camdaki Kız”. De asemenea, Özge Törer, Aslı Tandoğan, Öykü Karayel și Beren Saat sunt celelalte vedete care nu au putut lipsi din celebrul top.

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.