Hande Ercel si Kerem Bursin nu se mai ascund! Cei doi actori au fost surprinsi impreuna si par din ce in ce mai indragostiti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2021, 17:52
Hande Ercel si Kerem Bursin Foto(9)

Hande Ercel si Kerem Bursin, un cuplu reusit 

Sursa: Instagram

Hande Ercel si Kerem Bursin s-au cunoscut pe platourile de filmare si s-au indragostit iremediabil, formand unul dintre cele mai reusite cupluri mondene din Turcia.

Hande Ercel si Kerem Bursin sunt doi actori tineri, frumosi, talentati si se bucura de admiratia si aprecierea publicului din Turcia si de peste hotare.
Celebrii actori Hande Ercel si Kerem Bursin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Sen Çal Kapimi”, in care au jucat recent rolurile principale si s-au indragostit iremediabil. Desi o lunga perioada de timp cei doi actori au incercat din rasputeri sa pastreze in secret relatia lor si nu s-au afisat impreuna, presa din Turcia a inceput inca de anul trecut sa lanseze zvonul ca cei doi formeaza un cuplu, fara insa

ca acestia sa confirme.

Publicul din Romania o cunoaste pe frumoasa actrita Hande Ercel din serialul Gunes, in care aceasta a jucat rolul Selin, in anul 2015, pe cand avea varsta de 22 de ani, un rol remarcabil care a castigat inimile telespectatorilor datorita talentului si frumusetii sale rapitoare. 

Hande Ercel si Kerem Bursin nu se mai ascund!

Dupa multe luni la rand in care presa a continuat sa scrie despre relatia celor doi actori, Kerem Bursin in varsta de 34 de ani si Hande Ercel, in varsta de 27 de ani, au recunoscut in cele din urma ca formeaza un cuplu. Mai mult decat atat anul trecut in aprilie, dupa incheierea primului sezon al serialului „Sen Çal Kapimi”, cei doi indragostiti au plecat intr-o vacanta in Maldive, alaturi de sora actritei si de sotul si copilul ei, semn ca deja relatia lor este destul de avansata si prefera sa petreaca timp in familie.


La intoarcerea din vacanta, Kerem Bursin a confirmat oficial relatia sa cu frumoasa sa colega de breasla, Hande Ercel si a spus ca sunt impreuna de multa vreme si le este bine.

Citeste si: Ele sunt cuplurile-fenomen ale Instagram-ului in Turcia! Iata care sunt cele mai reusite si frumoasa perechi de actori, care au fascinat de-a lungul timpului publicul!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Suntem împreună de multă vreme. Totul merge foarte bine. La început eram niște prieteni care se înțelegeau foarte bine. Ne-am apropiat. Apoi lucrurile au evoluat și a început relația noastră de dragoste”, a spus Kerem Bursin, potrivit tvmania.ro

De curand, cei doi actori au fost surprinsi in aeroportul din Istanbul. Hande Ercel l-a asteptat pe iubitul ei la aeroport, dupa ce acesta fusese invitat special al ediției a 25-a Gran Canaria Swim Week by Moda Cálida unde a acordat interviuri, a participat la prezentări de modă și s-a întâlnit cu fanii.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, indragita actrita Hande Ercel i-a facut o surpriza iubitului ei, Kerem Bursin, asteptandu-l la aeroport. Insa nu a scapat de reporteri, care au asaltat-o cu intrebari si curiozitati. Aceasta le-a marturisit faptul ca va pleca in SUA pentru face cursuri de actorie in viitorul apropiat, in ciuda faptului ca a primit deja numeroase oferte de colaborare in Turcia. Intrebata daca va fi insotita de iubitul ei in SUA, Hande a spus ca vor merge impreuna cu siguranta, deoarece acolo e casa lui.

Citeste si: Care sunt cele mai apreciate seriale turcesti conform site-ului imdb.com? Unele dintre ele sunt difuzate si la Kanal D