Hande Erçel şi Kerem Bürsin s-au infectat cu COVID-19 și s-au retras de pe platourile de filmare! Care este starea lor de sănătate în prezent

Autor: Daniela Iliuta

Hande Erçel şi Kerem Bürsin, infectati cu COVID-19

Sursa: viatacuaromadecafea.com

Indragitii actori Hande Erçel şi Kerem Bürsin s-au infectat cu noul coronavirus și se află în carantină în prezent.

Deși presa mondenă din Turcia a scris în ultimele zile ale anului trecut că Hande Erçel şi Kerem Bürsin s-ar fi despărțit, pe 4 ianuarie 2022, o renumită publicație turcă, Snob Magazin, a transmis faptul că acestia s-au infectat cu COVID-19, dovada clară că cei doi actori formează încă un cuplu în ciuda tuturor zvonurilor apărute.

Hande Erçel şi Kerem Bürsin s-au infectat cu COVID-19

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Hande Erçel şi Kerem Bürsin se află în carantină iar starea lor de sănătate este una bună. Cei doi actori urmeză tratamentul prescris de medici și vor rămâne izolați până se vor recupera complet.
De anul trecut Hande Ercel și Kerem Bürsin au început să filmeze pentru același proiect în care interpretează rolurile principale, serialul Sen çal kapimi, în care joacă alături Kerem Bürsin.

Citeste si: Celebra actriță Hande Ercel a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume pentru 2021! Iată însă cum arăta aceasta în adolescență, când avea multe kilograme în plus!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi actori carismatici formează un cuplu de aproape un an și păreau din ce în ce mai fericiți. Însă la finalul anului trecut, presa mondenă din Turcia a lansat zvonul conformă căruia frumoasă Hande Ercel l-ar fi părăsit pe Kerem Bursin, însă ladoar câteva zile actrița a infirmat totul. Mai mult decât atât această a declarat și faptul că și-ar dori să devină mama cât mai curând.

În primele zile ale noului an, presă din Turcia a anunțat că cei doi actori s-au infectat cu noul coronavirus și se află în carantină, semn că aceștia încă sunt împreună. Deși urmau să revină pe platourile de filmare imediat după Revelion, aceștia vor mai avea o pauză de câteva zile până când se vor recupera complet și abia apoi vor putea reveni la filmări.

Citeste si: Actrița Hande Ercel, primele declarații după ce s-a vehiculat în presa din Turcia că l-ar fi părăsit pe iubitul ei, Kerem Bursin!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.