Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt considerate cele mai influente celebrități din Asia

Author: Bianca Vidoi

Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt considerate cele mai influente celebrități din Asia

Sursa: Facebook Kerem Bürsin/ Facebook Hande Erçel

Hande Erçel și Kerem Bürsin, care s-au clasat în top 20 în lista celebrităților asiatice din 2022, fiind singurele nume din Turcia ce au apărut în clasament.

Poze cu Hande Erçel și Kerem Bürsin au apărut în ianuarie pe panourile publicitare ale Time Square, alături de alți renumiți artiști asiatici. Aceștia au ajuns să fie cei mai cunoscuți și influenți artiști ai anului.  

Citește și: Top cele mai frumoase și apreciate cupluri de actori din Turcia! Eu sunt faimoșii protagoniști care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt considerate cele mai influente celebrități din Asia

Hande Erçel și Kerem Bürsin s-au clasat în top 20 în lista celebrităților asiatice din 2022, unde cele mai populare și cele mai influente celebrități din Asia au fost determinate de votul făcut de „The Netizens Report”. Cei doi actori au avut loc pe panourile publicitare din New York și au fost singurele nume din Turcia care figurează pe listă.

Kerem Bürsin a fost votată pe locul 13, ca cel mai influent artist, reușind într-un timp foarte scurt să ajungă la inimile a milioane de telespectatori. Acesta a dezvăluit că tatăl său nu l-a sprijinit în alegerea acestei cariere, însă mama sa a fost întotdeauna alături de el. Înainte să ajungă cunoscut pentru rolul său în  serialul turcesc “Dragostea plutește în aer”, acesta era șoferul celebrei actrițe Margot Robbie. 

Deși actorul este originar din Turcia, atunci când merge în America, loc în care a stat foarte mult timp, nimeni nu îl consideră un cetățean de origine turcă. „Nimeni nu acceptă că sunt din Turcia. Dacă vin aici mi se spune că nu sunt din Turcia, că sunt american.”, continuă vedeta, potrivit tvhappy.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Hande Erçel a ajuns pe locul 15, iar deși este una dintre cele mai influente figuri din Turcia, aceasta a spus într-un interviu că faima vine atunci când nu te aștepți, iar atunci când a intrat în lumea aceasta, în anul 2013, nu își dorea să fie faimoasă, doar să devină apreciată de public. Aceasta a reușit să fie și clasată pe primul loc în lista „celor mai frumoase 100 de femei din 2019”.  

Deși este foarte cunoscută și apreciată în toată lumea, Hande Erçel nu vrea să se oprească aici, aceasta își dorește să ajungă pe platourile de filmare de la Hollywood. Acesta nu este singurul motiv pentru care actrița își dorește să ajungă în America, deși este cunoscută de toată lumea și a terminat Universitatea de Arte Plastice, Hande Erçel vrea să își continue studiile în USA.

Citește și: Hande Ercel și Kerem Bürsin și-au reluat povestea de dragoste? Iată ce anume i-a determinat pe jurnaliștii turci să creadă că cei doi actori s-au împăcat! „Să nu intrăm deloc în acest subiect”

Intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Kerem Bürsin 

Kerem Bürsin și-a oprit toate proiectele pe care le avea din cauza unei probleme de sănătate ce îl afecta atunci când era pe platourile de filmare, dar îi afecta și viața personală. Deși nimic nu își oprește din a atrage atenția și aprecierea fanilor prin rolurile pe care le joacă, acesta a fost nevoit să ia o pauză după ce a suferit dureri în repetate rânduri și a fost nevoit să realizeze vizite medicale periodice. 

Această problemă a apărut acum mai mulți ani, când o leziune provocată la coloană nu l-a mai lăsat să practice sporturile de care era pasionat. „A fost nevoie de intervenție chirurgicală pentru problemele herniei de disc.”, a mărturisit protagonistul din „Dragostea plutește în aer”.

Citește și: Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Acesta este primul proiect al actorului după despărțirea de Hande Erçel. Iată cum a fost surprins alături de noua sa colegă de platou