Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit mamă! Celebra actriță și soțul ei, Ismail Demirci, sunt în culmea fericirii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2022, 18:41
hande soral Foto(6)

Hande Soral, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Hande Soral

Momente fabuloase pentru actorii Hande Soral și Ismail Demirci! Cei doi au devenit părinții unui băiețel superb și sănătos astăzi!

Hande Soral face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. Celebra actrița s-a bucurat de mari succese pe plan profesional în ultimii ani, însă și în viață reală destinul i-a adus numai lucruri frumoase și împliniri. În toamna anului trecut, superbă actrița a anunțat că este însărcinată.

Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit mamă

Actrița Hande Soral și renumitul actor İsmail Demirci, care s-au căsătorit în anul 2017, au așteaptat cu nerăbdare să vină pe lume fiul lor, Ali, pe care și l-au dorit enorm. Cei doi soți au început pregătirile pentru venirea pe lume a micuțului lor, cu multe luni în urmă, când au organizat și o minunată petrecere de tip Babyshower, la care au participat rude și prieteni apropiați.

Îndrăgita actrița Hande Soral a încheiat filmările pentru serialul Alef chiar în primele luni ale acestui an, când deja începuse să i se contureze destul de mult burtică de graviduta, însă nu a considerat deloc un impediment ci a jucat cu aceeași mare dăruire.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Hande Soral a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ümit! Ce anume a determinat-o să ia acea decizie!

În ultimul trimestru de sarcina, Hande Soral s-a dedicat ultimelor pregătiri pentru nașterea care se apropia cu pași repezi. Frumoasă actrița a făcut constant exerciții de gimnastică menite să o ajute să aibă o naștere ușoară. Și a așteptat cu nerabadare fericitul eveniment.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe 30 mai 2022, visul celor doi actori, Hande și Ismail Demirci a devenit realitate, deoarece micuțul Ali a decis să vină pe lumea și le-a adus o bucurie imensă părinților lui.

Presă din Turcia a anunțat că micuțul s-a născut în seară de 30 mai, la ora 19:50, într-o clinică privată din Istanbul.

„Copilul lui Hande și İsmail Demirci s-a născut la 52 cm și 3 kilograme și 705 grame. Copilul și mama sunt sănătoși. Le dorim o viață sănătoasă și lungă!", a transmis medicul care a asistat-o pe celebra actrița, potrivit milliyet.com.tr 

Citeste si: Ce face Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha în ultimul trimestru de sarcină! Iată la ce tehnici inedite de gimnastică a apelat Hande Soral pentru a avea o naștere ușoară!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.