Haos în Capitală: Un bărbat beat și fără permis a furat o mașină și a provocat patru accidente în Sectorul 4

Autor: Andrei Costanda

Un bărbat sub influența alcoolului a furat un autovehicul și a provocat mai multe accidente

Sursa: Observator News

Un bărbat de 49 de ani, beat și fără permis, a furat o mașină și a provocat patru accidente, unul soldat cu un rănit, în Sectorul 4 al Capitalei, într-un interval de doar patru minute.

Haosul a început joi, într-un interval scurt de timp, când un bărbat de 49 de ani, sub influența alcoolului și fără permis de conducere, a furat un autoturism și a provocat patru accidente rutiere în Sectorul 4 al Bucureștiului. Incidentul a atras atenția Brigăzii Rutiere a Capitalei, care a fost sesizată prin mai multe apeluri la numărul de urgență 112.

Accidente în lanț în București din cauza unui șofer beat

Conform raportului poliției, primul apel a fost primit la ora 13:14, iar ultimul la ora 13:18, indicând că toate cele patru accidente au avut loc într-un interval extrem de scurt. Bărbatul a fost găsit la scurt timp după ce a provocat haosul, la ora 13:25, pe Șoseaua Berceni nr. 35 din București. Testul cu alcooltestul a indicat o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, confirmând starea avansată de ebrietate a șoferului.

Primele informații arată că bărbatul a fost implicat în patru accidente, unul dintre acestea soldându-se cu rănirea unei persoane. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Celelalte trei accidente au dus la pagube materiale, fără alte victime.

Verificările ulterioare ale poliției au scos la iveală faptul că bărbatul nu doar că era sub influența alcoolului, dar avea și permisul de conducere retras din motive medicale.

Mai mult decât atât, autoturismul pe care îl conducea fusese furat. Conform declarațiilor polițiștilor, bărbatul a sustras mașina cu intenția clară de a o folosi ilegal.

Citește și: Cât costă un kilogram de pepene verde de Dăbuleni, în piețele din România! Prețul i-a luat prin surprindere pe mulți

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Gestul impresionant făcut de un tânăr român pentru o bătrânică de 90 de ani: „Când o să am un copil..vreau să ajungă ca tine” Dorința Vasilichiei a fost îndeplinită

Bărbatul fără permis a furat o mașină

Brigada Rutieră a Capitalei a demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au avut loc aceste evenimente.

Polițiștii analizează detaliile fiecărui accident în parte și modul în care bărbatul a reușit să sustragă mașina și să provoace aceste incidente.

Acest caz scoate în evidență pericolele la care sunt expuși participanții la trafic din cauza comportamentului iresponsabil al unor șoferi. Este un exemplu alarmant al consecințelor grave pe care le poate avea conducerea sub influența alcoolului și fără permis, punând în pericol vieți omenești și provocând daune materiale considerabile.

Autoritățile reiterează importanța respectării legilor rutiere și a măsurilor de siguranță pentru a preveni astfel de incidente. Poliția face apel la cetățeni să raporteze imediat orice comportament suspect sau periculos pe drumurile publice, pentru a preveni tragedii și pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.