Haos in PDL! Elena Udrea si Sorina Placinta au demisionat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 12:40

E debandada in PDL! La numai cateva zile de la alegerile locale, Democrat-Liberalii nu stiu incotro sa mai apuce.

Sorina Placinta a plecat deja din PDL, in timp ce Elena Udrea a demisionat de la sefia organizatiei si s-a dus sa se relaxeze la carciuma.

Alegerile locale au sters de pe harta judetelor culoarea portocalie a PDL-ului. Democrat-liberalii au fost sanctionati la vot pentru politica de austeritate dusa in ultimii ani. Intr-o degringolada totala, fiecare incearca sa-si salveze pielea. 

Dis-de-dimineata, senatorul Sorina Placinta, fost Ministru al Tineretului in guvernul Boc si-a anuntat demisia.
Sorina Placinta a dat bir cu fugitii din PDL si a trecut la PNL. Haosul creat printre portocalii a demoralizat-o si pe Elena Udrea. Rezultatele extrem de slabe ale PDL-lui din Bucuresti au determinat-o sa demisioneze de la sefia organizatiei.

N-a varsat lacrimi si nici nu s-a inchis in casa! Potrivit ziarului Click, la scurt timp dupa ce a demisionat, Elena Udrea a iesit in oras impreuna cu mai multi prieteni.


Udrea n-a dat semne de tristete! Ba din contra, a parasit localul cu zambetul pe buze, scrie ziarul Click. In urma cu putin timp, senatorul PDL, Radu Berceanu, a cerut un congres extraordinar al partidului, in urma caruia ca fie aleasa o noua conducere. Berceanu a cerut deja demisia lui Emil Boc din fruntea PDL.









 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.