Haosul a pus stăpânire pe concurenții de la Survivor România 2021, după unificarea echipelor. Neînțelegerile au început să apară între Faimoși și Războinici

Author: Ana Dinu
Echipele s-au unit

Tensiunile au început să apară între concurenți după unificarea echipelor, deși vor să pară binevoitori unii cu alții, primele neînțelegerile au început să apară în camp

După unificarea echipelor de seara trecută, Faimoșii și Războinicii vor conviețuii împreună. Cum se înțeleg cele două echipe?

Haos în tabăra Războinicilor după unficarea echipelor

Faimoșii și Războinicii s-au distrat pe cinste seara trecută la petrecerea de unificare a echipelor, au socializat, au cântat și au dansat, așa cum petreceau pe vremuri înainte de a intra în competiție. După aproape cinci luni de când sunt în competiția Survivor România, concurenții au făcut duș, s-au aranjat și au îmbrăcat haine festive.

A fost un moment plin de emoție și de trăiri intense, concurenții au fost luați de val și au făcut dezvăluiri incredibile. Zanni a mărturisit că abia așteaptă să le vadă pe fetele de la Războinici, așa cum nu le-a mai văzut până acum, însă nu vrea să o facă geloasă pe Ana Porgras. 

Concurenții au uitat pentru un moment de dualitate și s-au distrat pe cinste.

După petrecerea organizată seara trecută, Faimoșii și Războinicii revin la viața din camp, însă într-o formulă nou, echipele s-au unit și vor locui împreună. 

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 28 mai 2021- VIDEO Daniel Pavel face un anunț foarte important: "E vorba despre un concurent..."

Tensiunile au începută să apară între cele două echipe, se pare că Faimoșii s-au alăturat Războinicilor în baraca lor, astfel unii concurenți sunt deja nemulțumiți de atitudinea unor dintre Faimoși. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Adelina și-a arătat nemulțumirea față de unii dintre concurenți, după ce aceștea și-au mutat toate lucrurile pe insula Războinicilor, motiv de noi dispute.

Războinica le-a atras atenția noilor colegi de baracă să fie atenți atunci când se trezesc pe unde calcă pentru a nu-i trezi pe ceilalți care poate vor să se mai odihnească, totodată ea a mai precizat că liniștea pe care o aveau până acum în baracă nu mai există.

Se pare că mutarea Faimoșilor în tabăra Războinicilor nu este tocmai o încântare pentru echipa albastră, ei fiind deja obișnuiți cu un ritm al lor, iar echipa roșie le-a invadat spațiul.

Cele două echipe vor trebui să se obișnuiască împreună începând de acum și până la sfârșitul competiției.

Citeste si: Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari