Harika din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în cel mai recent rol! Iată cum arată talentata actriță Gözde Türker în uniformă militară, în cea mai dificilă producție din cariera sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2023, 10:31
actrite din turcia Foto(5)

Gözde Türker, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Gözde Türker

Celebra Gözde Türker a adoptat un nou look pentru noul rol jucat în producția în care a fost cooptată la finalul anului trecut! Iată cum arată superba actriță în uniformă militară!

Gözde Türker are 27 de ani și deja se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului uluitor și a carismei sale captivante. Această a debutat pe platourile de filmare încă de la vârstă de 19 ani și a făcut furori de la primul rol jucat. După încheierea studiilor tânăra actrița a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi producții de succes, care i-au adus celebritatea mult visată.

Harika din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în cel mai recent rol

După absolvirea Facultății de Teatru din cadrul Universității Mimar Sinan, Gözde Türker a fost remarcată rapid de marile case de producție din Turcia și a început să joace alături de actori deja consacrați în seriale de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye descoperă adevărul despre Akif!

Gözde Türker s-a afirmat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în producții care i-au adus celebritate mult râvnită. Unul dintre cele mai reușite roluri jucate a fost cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat mai bine de doi ani un rol destul de dificil și solicitant.

Dincolo de platourile de filmare, actrița este o femeie împlinită alături de soțul ei și are căsnicie frumoasă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La sfârșitul anului 2002, Gözde Türker a fost cooptată într-un nou proiect de amploare, care se anunță unul promițător, în care joacă rolul unei femei soldat. Pentru serialul de acțiune, Al Sancak, tânăra actriță a fost nevoită să recurgă la o schimbare de look și să studieze comportamentul unui militar.

De curând, noul serial a debutat în Turcia, la un post renumit de televiziune și se bucură deja de mare succes. Gözde Türker a ținut să își anunțe fanii pe contul ei de socializare, unde a publicat un scurt clip de promovare și o imagine de senzație în uniformă militară.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este carismaticul ei soț!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.