Harika din producția Totul pentru familia mea, pregătiri intense pentru sărbătorile de iarnă! Iată cum au împodobit casa celebra actrita Gözde Türker și soțul ei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2022, 16:11

Gözde Türker, o revelație a cinematografiei turcești

Sursa: Instagram Gözde Türker

Îndrăgita actriță Gözde Türker este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe din generația tânără și se bucură de mare succes!

Deși are doar 27 de ani, Gözde Türker a reușit să se afirme și să încânte publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în producții de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate actrițe din tânăra generație, care vine puternic din urmă. Cel mai recent proiect în care a jucat talentată actrița a fost producția Totul pentru familia mea, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Dincolo de platourile de filmare, actrița este o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei și au căsnicie frumoasă.

Harika, pregătiri intense pentru sărbătorile de iarnă! Iată cum au împodobit casa celebra Gözde Türker și soțul ei

Gözde Türker a venit pe lume în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din adolescență și de atunci ambițioasă Gözde și-a dorit enorm să ajungă o actrița celebra.

După absolvirea liceului, tânăra a decis să se îndrepte către Facultatea de Teatru din cadrul Universității Mimar Sinan, care i-a adus împlinirea mărețului ei vis de a deveni actrița cu drepturi depline.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Oğulcan se zbate între viață și moarte! Familia Eren trece prin momente cumplite!

În anul 2014, Gözde Türker și-a făcut debutul pe platourile de filmare, cu un rol secundar în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Sultanei Safiye, iar doi ani mai târziu a fost cooptată în distribuția serialului Poyraz Karayel, care i-a adus și primul pas mare către celebritate. Au urmat alte câteva roluri în producții importante care de asemenea au însemnat mult pentru cariera tinerei actrițe.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de viața profesională, Gözde Türker este o femeie împlinită și fericită și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită alături de soțul ei, Anil Guler, un prosper om de afaceri, care a cerut-o în căsătorie în anul 2020, iar anul trecut și-au unit destinele. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmuleț în care le-a arătat fanilor ei cum și-a împodobit casă alături de soțul ei, pentru a întâmpina noul an în straie de sărbătoare.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, nuntă de poveste în Turcia! „Te iubesc, soțule!” Iată cum a arătat talentata actriță Gözde Türker în rochie de mireasă și cine este carismaticul ei soț!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.