Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2023, 23:17
Gözde Türker Foto(6)

Gözde Türker, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Gözde Türker

Gözde Türker se consideră încă un copil în preajma părinților săi! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță alături de tatăl ei, cel pe care l-a considerat mereu un etalon! „Te iubesc, dragul meu tată!”

Gözde Türker are doar 27 de ani și cu toate acestea a reușit să se remarce în cinematografia turcească, încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Cel mai mare succes de până acum i l-a adus rolul din serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat magistral rolul Harika, o tânără ambițioasă și curajoasă. Dincolo de platourile de filmare, superbă actrița este o femeie la fel de fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are un soț iubitor.

Deși are propria ei familie, Gözde continuă să aibă o relație frumoasă și cu părinții săi, pe care ii adoră.

Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi

Gözde Türker a venit pe lume în anul 1995, în Istanbul, în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit cele mai bune condiții de creștere și o educație de seama.

Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie și i-au ghidat pașii spre acest domeniu. După absolvirea liceului, frumoasă Gözde a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a încheiat-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline așa cum visase.

Citește și: Harika din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în cel mai recent rol! Iată cum arată talentata actriță Gözde Türker în uniformă militară, în cea mai dificilă producție din cariera sa!

În anul 2014, ambițioasa tânăra a debutat pe platourile de filmare ale serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar în 2016 a fost selectată în distribuția producției Poyraz Karayel. După doi ani, Gozde a câștigat din nou un casting important pentru un rol secundar în serialul Mireasa din Istanbul, iar în 2020 a fost cooptată în distribuția serialului Totul pentru familia mea, rol ce i-a adus cel mai mare succes din carieră.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, Gözde Türker este o femeie împlinită și în viața personală, deoarece trăiește de câțiva ani o poveste frumoasă de iubire alături de Anil Guler, un renumit om de afaceri, care i-a devenit soț anul trecut și au o căsnicie fericită.

Însă tânăra actrița continuă să aibă o relație specială și cu părinții săi, pe care îi adoră și cărora le este recunoscătoare pentru tot ceea ce i-au oferit și pentru sprijinul acordat în trecut. Aceasta nu s-a sfiit să publice pe contul ei de socializare imagini cu cei care i-au dat viață și este tare mândră de ei.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, tablou emoționant de familie! Iată cum a fost surprinsă actrița Gözde Türker, alături de soțul ei și de cei doi „copii” ai lor! „Fotografia noastră tradițională de Anul Nou”